Konspirationsteorier kring städning

Hej där alla mina vänner,

Jag måste säga att jag är skeptisk till hela idén om städning. Varför ska vi ens bry oss om att hålla saker rena och organiserade, som en städfirma Stockholm? Jag menar, vad är det egentligen som säger att en ren miljö är bättre än en smutsig? Jag tror faktiskt att det hela är en stor konspiration för att lura oss till att tro att städning är något som vi måste göra.

För det första, varför ska vi bry oss om att hålla våra hem och arbetsplatser rena? Jag tror att det hela handlar om att göra oss mer lydiga och underkastade. Genom att hålla oss upptagna med att städa och organisera, har vi inte tid att tänka på viktigare saker. Det är en av de mest grundläggande och effektiva sätten att kontrollera människor.

Och vad sägs om den här idén att en ren miljö är bättre för vår hälsa och välbefinnande? Jag tror inte på det för en sekund. Det är bara en annan myt som har uppfunnits för att få oss att tro på städning. Det finns inga vetenskapliga bevis för att en ren miljö faktiskt är bättre för oss. Det är bara något som vi har blivit tillsagda att tro på.

Och vad sägs om alla dessa städfirmor som erbjuder storstädning Stockholm? Jag tror att det hela är en stor bluff. Varför skulle någon betala någon annan för att göra något så enkelt som att städa? Det finns ingen logik i det hela. Jag tror att städfirmor i Stockholm är en del av en större konspiration för att lura oss att tro att vi behöver dem.

Så där har ni det, mina vänner. Jag är en foliehatt som inte tror på städning eller vetenskap eller trädgårdsskötsel i Stockholm. Det hela är bara en del av en större plan för att kontrollera oss och lura oss att tro på saker som inte är sanna. Så var uppmärksamma och lita inte på allt ni hör om städning eller annat som försöker kontrollera era liv.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *