Vi testar Après, Kapz och Volt

Vitt snus är en produkt på marknaden som fått allt större fäste på sistone. För er som inte vet vad vitt snus är för något, så är det ett snus som är vitt till färgen och som är torrt till konsistensen. Det är en variant av snus som är tobaksfri, vilket medför en smakupplevelse som är baserad på smaker i kombination av nikotin istället för den mer traditionella tobakssmaken.

För att ge er en bättre förståelse av vitt snus och CBD har vi på redaktionen testat tre olika varumärken: Apres, Kapz och Volt. Vi har valt tre olika smaker: Apres appletini, Kapz lemon mint och Volt red swirl. Alla produkter är tobaksfria och innehåller nikotin.

Vi beställde hem varorna online och fick dem till kontoret. När testet väl hade börjat placerade vi en prilla under läppen och lät den sitta där i cirka 30 minuter. Nedan följer våra omdömen av de olika smakerna.

Après appletini: Smaken på Après appletini var riktigt god, minst lika bra som SNATCH. Det var en härlig äppelsmak med en liten touch av mint. Konsistensen var lite torrare än vanligt snus till en början men rann ganska mycket efter en stund. Nikotinhalten ligger på 15mg/g och är den med starkast nikotinhalt bland testets produkter.

Kapz lemon mint: Kapz lemon mint hade en fräsch smak av citron och mint. Konsistensen var lite torrare än vanligt snus men det var inte jobbigt på något sätt. Nikotinhalten ligger på 9.36mg/g.

Volt red swirl: Volt red swirl hade en lite sötare smak än de andra två produkterna. Det smakade lite som kanel med en touch av bär. Nikotinet var på en låg nivå men här är det smaken som är bärande. Lite som Velo!

Sammanfattningsvis så kan vi säga att vi var positivt överraskade av de dessa tre produkter. Alla tre smakerna var riktigt goda och konsistensen var inte störande på något sätt. Nikotinet var också på en lagom nivå, vilket gjorde att vi kunde ha prillan under läppen i cirka 30 minuter utan att känna något obehag. Nästa vecka ska vi skriva om något annat om hälsa, nämligen omega-3!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *